Workshop Zijnsoriëntatie

Datum: Zondag 23 januari
Aanvang: 13:30

Deze workshop kun je volgen als je nieuwsgierig bent naar wat zijnsorientatie betekent. Naast theorie krijg je hele practische oefeningen aangereikt waarmee je direct kunt ervaren wat zijnsorientatie voor jou kan betekenen. 

Het doel van het zijnsgeoriënteerde werk is om in contact te zijn met jezelf zoals je écht bent en met de wereld zoals die écht is en om daarbij het (on)bewuste gevecht met jezelf en de wereld los te laten. Wanneer dat lukt voel je je rustig, vredig, blij en vrij! Van daaruit kun je doen wat je écht wilt.

Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Introductieworkshop Zijnsoriëntatie blijken dat het mogelijk is in contact te komen met deze kwaliteiten. Hierin openbaart zich dikwijls een wijsheid en inzicht die verder gaat dan ons gewone denken.  In plaats van belang kom je in een staat van zijn die werkelijk rust en plezier brengt. Vanuit deze staat van zijn veranderen problemen in mogelijkheden om dieper tot de kern van het leven en je eigen kern door te dringen.

Meditatie, visualisatie, lichaamswerk en expressie-oefeningen zijn de hulpmiddelen die we in deze introductieworkshop zullen gebruiken. De oefeningen zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. Zij kunnen thuis worden herhaald en eventueel ingepast worden in een persoonlijk programma.  

Een dag als deze staat op zichzelf en betekent voor veel mensen al een onvergetelijke ervaring.

Aaanvang 13.30 uur

Eindtijd     17.00 uur

Terug naar de volledige agenda

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld