coaching

 

Wat weerhoudt je ervan om helemaal jezelf te zijn en van daaruit te doen wat je wilt?

"Omdat inzicht alleen geen verandering brengt.” (Janov, 2000) 

 

Het aanbod van coaching Breda

Doel

Tijdens het coachtraject werken we aan het verhogen van je welzijn op één of meerdere levensgebieden. Door deze manier van coaching-counseling verbeterd de kwaliteit van de relatie met jezelf en met de mensen om je heen en de manier waarop je bijvoorbeeld je werk ervaart. 

Je leert jezelf op een constructieve wijze te begeleiden, waardoor je autenticiteit groeit. Je bent steeds meer in staat om leiding te nemen over je leven op een manier die vervullend voor je is. Dit noemen we zelfleiderschap. Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring en kennis zowel op profesioneel maar ook op persoonlijk vlak.

Concreet

Ieder leven is uniek én ieders leven kent pijnlijke ervaringen. Ingrijpende gebeurtenissen  confronteren ons met gevoelens van onzekerheid, angst, machteloosheid, boosheid en verdriet. Het kan de stap zijn om individuele begeleiding d.m.v. Coaching of Counseling bij het Centrum voor Mindfulness Breda aan te gaan.

Ook een algemeen gevoel van ontevredenheid over ons leven kan gevoelens van rusteloosheid veroorzaken. We zijn voor ons gevoel onszelf kwijtgeraakt. Ergens weten we wel dat het leven meer kan zijn dan we nu ervaren. Dmv deze coachgesprekken kun je het leven lijden dat door jou als waardevol wordt ervaren. 

Diepgewortelde belemmerende aannames en overtuigingen over onszelf en het leven kunnen ervoor zorgen dat we niet het leven leiden dat we graag zouden willen. Vroeger waren ze behulpzaam maar tegenwoordig zitten ze allen maar in de weg.  Je wordt professioneel begeleid in je persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik begeleid je op een vriendelijke manier  en je krijgt vele handvaten aangereikt om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

 

Mijn werkwijze

 

Bewustwording door Coaching en counseling

Het in contact leren zijn met je essentie waar je je ontspannen, krachtig, gezond, levendig, creatief, waardig en compleet voelt, het is je natuurlijke staat van zijn. Krachtige oefeningen zorgen ervoor dat je hier heel makkelijk contact mee maakt. Vanuit een gevoel van ontspanning en rust laten we vervolgens het licht schijnen op dat wat je als probleem ervaart en kan er verwerking en/of verandering plaatsvinden. Je kunt daardoor gewoontepatronen, conditioneringen en aannames/ overtuigingen over jezelf en de wereld doorzien en loslaten en een meer vervullend leven gaan leiden zoals jij dat wilt. 

Praktisch

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 30-45 minuten.

 

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld