coaching

 

Wat weerhoudt je ervan om helemaal jezelf te zijn en van daaruit te doen wat je wilt?

"Omdat inzicht alleen geen verandering brengt.” (Janov, 2000) 

 

Het aanbod van coaching Breda

Doel

Tijdens het coachtraject werken we aan het verhogen van het levensgeluk op één of meerdere levensgebieden namelijk op de eerste plaats de relatie met jezelf op lichamelijk en psychisch vlak. Door deze manier van coachen verbeterd als vanzelf de kwaliteit van de relaties met de mensen om je heen en de manier waarop je bijvoorbeeld je werk ervaart. 

Je leert jezelf op een constructieve wijze te begeleiden, waardoor je autenticiteit groeit, daardoor kun je steeds meer gewoon jezelf zijn. Je bent steeds meer in staat om leiding te nemen over je leven op een manier die vervullend voor je is. Dit noemen we zelfleiderschap. Hierbij maak ik gebruik van mijn jarenlange ervaring en kennis zowel op profesioneel maar ook op persoonlijk vlak.

Concreet

Ieder leven is uniek én ieders leven kent pijnlijke ervaringen. Problemen uit het verleden en huidige moeilijkheden kunnen ervoor zorgen dat het leven op geworstel lijkt. Ingrijpende gebeurtenissen  confronteren ons met gevoelens van onzekerheid, angst, machteloosheid, boosheid en verdriet. Het kan de stap zijn om individuele begeleiding d.m.v. Coaching of Counseling bij het Centrum voor Mindfulness Breda aan te gaan.

Ook een algemeen gevoel van ontevredenheid over ons leven kan gevoelens van rusteloosheid veroorzaken. We zijn voor ons gevoel onszelf kwijtgeraakt. Ergens weten we wel dat het leven meer kan zijn dan we nu ervaren. Dmv deze coachgesprekken kun je het leven lijden dat door jou als waardevol wordt ervaren. 

Diepgewortelde belemmerende aannames en overtuigingen over onszelf en het leven kunnen ervoor zorgen dat we niet het leven leiden dat we graag zouden willen. Vroeger waren ze behulpzaam maar tegenwoordig zitten ze allen maar in de weg.  Je wordt professioneel begeleid in je persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik begeleid je op een vriendelijke manier naar verandering en je krijgt vele handvaten aangereikt om de kwaliteit van je leven te verbeteren.

 

Mijn werkwijze

 

Mijn werkwijze is thuis te brengen in twee pijlers:

Bewustzijnsontwikkeling door zijnsgeorienteerde coaching en counseling: Het in contact leren zijn met dat wat heel, ontspannen, krachtig, gezond, leuk, levendig, creatief, waardig of compleet is (wat dus bij iedereen aanwezig blijkt te zijn, wat je ook hebt meegemaakt in je leven.) Wanneer je helemaal jezelf bent is dit je natuurlijke staat van zijn. Krachtige oefeningen vanuit de zijnsorientatie zorgen ervoor dat je hier heel makkelijk contact mee maakt.

Psychologische ontwikkeling: Vanuit een gevoel van ontspanning en rust laten we vervolgens het licht schijnen op dat wat je als probleem ervaart, allereerst ontstaat daardoor bewustwording, gevolgd door verandering

Deze vorm van coaching en therapie vormt de draagkracht en ontspanning waarmee je persoonlijke wensen en talenten voor jezelf, in relaties of organisaties tot bloei kunnen brengen. Blokkades en psychische klachten worden opgespoord en hersteld.

 

Praktisch

Je kunt een vrijblijvende afspraak maken voor een kennismakingsgesprek van ongeveer 30-45 minuten. Daarin bespreken wij je motivatie voor begeleiding en mijn werkwijze als coach.

 

 

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld