Verdiepings-/ meditatiegroepen

Na de training Mindfulness heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een doorgaande verdiepende groep. Tijdens de mindfulness training krijg je voldoende bagage en materiaal mee om thuis te kunnen blijven oefenen. Oefenmomenten in een verdiepings-/ meditatiegroep kunnen daarbij helpen.

Doel van dit aanbod is het ondersteunen van het oefenen van leven in aandacht. Deze ochtenden en avonden bestaan uit meditatie, beweging- en loopoefeningen. Oefeningen zijn gericht op vriendelijkheid jegens jezelf om te komen tot een constructieve zelfbegeleiding in plaats van de vaak strenge innerlijke criticus (oordelen en moeten) die ons aanstuurt en vast zet in onvrij gedrag.

Verdiepings-/meditatiegroep zondagochtend
Lorenz zal voor degene die behoefte hebben aan continuering en verdieping van zijn/haar beoefening vanaf januari 2018 op iedere derde zondag van de maand in de ochtend een meditatiegroep houden van 09:45 uur tot 11:00 uur. Deelnemers die bij het Centrum voor Mindfulness een training hebben gevolgd kunnen hieraan deelnemen.
Je bent vanaf 09:30 uur welkom voor een kop thee of koffie.

De meditatiegroep op zondagmorgen zal worden begeleid door Lorenz.

Verdiepings-/meditatiegroep maandagavond
Céline geeft voor degene die behoefte hebben aan  continuering en verdieping van zijn/haar beoefening tweewekelijks een verdiepingsavond op de maandagavond. Dit is van 20:30 uur tot 21:45 uur. Deelnemers die bij het Centrum voor Mindfulness een training hebben gevolgd kunnen hieraan deelnemen.
Je bent vanaf 20:15 uur welkom voor een kop thee of koffie.

De meditatiegroep op maandagavond zal worden begeleid door Céline.

Algemeen geldt voor beide groepen:
Indien je de training (voorwaarde is dat je deze bij een categorie 1 trainer hebt gevolgd) elders hebt gevolgd zal er vooraf een intakegesprek plaatsvinden. 

Voor de meditatiegroep op zondagochtend of maandagavond dient een “strippenkaart” aangeschaft te worden bij Céline of Lorenz. 

Je intentie is er om telkens deel te nemen.

 

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.