Proefles kennismaken met mindfulness

Mindfulness... zou het wat voor mij zijn?

Je hebt gehoord en gelezen over Mindfulness en je zou wel eens willen weten wat het nu eigenlijk inhoudt. Praktijk voor Mindfulness en zingeving organiseert regelmatig proeflessen "Kennismaken met Mindfulness", zodat je kennis kunt maken met mij en ik eventuele vragen kan beantwoorden.

Je krijgt informatie over de Mindfulness Training, ervaart wat Mindfulness is en leert de eerste basisoefeningen.

Je krijgt alvast praktische tips om in jouw leven toe te passen. Graag van tevoren aanmelden!

Op donderdagavond 21 april van 19.30 uur tot 21:30 uur (op onze locatie) is er een nieuwe proefles. Indien je deel gaat nemen aan een training is de proefles gratis en anders bedragen de kosten 10,- euro.

 

WORKSHOP MINDFULNESS

 

WORKSHOP MINDFULNESS OP AANVRAAG (BEDRIJVEN)

Mindfulness is geen vluchtige techniek, een workshop is dan ook meestal een kennismaking en een voorbereiding op een Mindfulness Training. Ook hiervoor kun je terecht bij het Centrum voor Mindfulness Breda. Wel is de workshop een intensieve kennismaking. Na afloop weet je als deelnemer precies wat mindfulness inhoudt en wat de mogelijke inzetbaarheid en effectiviteit voor je eigen leven is. Bovendien neem je enkele technieken en tools mee die in je eigen leven meteen inzetbaar zijn. We gaan dan ook direct aan de slag.

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld