Proefles kennismaken met mindfulness

Mindfulness... zou het wat voor mij zijn?

Je hebt gehoord en gelezen over Mindfulness en je zou wel eens willen weten wat het nu eigenlijk inhoudt. Praktijk voor Mindfulness en zingeving organiseert regelmatig proeflessen "Kennismaken met Mindfulness", zodat je kennis kunt maken met mij en ik eventuele vragen kan beantwoorden.

Je krijgt informatie over de Mindfulness Training, ervaart wat Mindfulness is en leert de eerste basisoefeningen.

Je krijgt alvast praktische tips om in jouw leven toe te passen. Graag van tevoren aanmelden!

Op zondagochtend 25 augustus van 10:30 uur tot 12:00 uur is er een nieuwe proefles. Indien je deel gaat nemen aan een training is de proefles gratis en anders bedragen de kosten 10,- euro.

 

Workshop "Ruimte voor zijn, leren loslaten"

Het gaat hier om het direct ervaren van acceptatie, loslaten en daardoor vrijheid, stilte en rust in jezelf ervaren.

Door ons open te stellen voor onze eigen directe ervaring en deze leidraad te volgen, gaan we

Het leven nodigt je elk moment uit om je Zelf te zijn. Aan de hand van concrete oefeningen beweeg je naar de directe ervaring van Zijn. Je hebt een sterke ervaring van thuis komen heel dicht bij wie je werkelijk bent en dat is waar je feitelijk altijd naar op zoek was.

Iedereen kent momenten van diep geluk en eenheid als je iets bereikt in je denken, voelen of handelen. Op die momenten valt het doel en streven weg en is er alleen maar ZIJN.. Dit is te bereiken d.m.v. eenvoudige oefeningen. Je zult ervaren dat je geluk werkelijk in eigen hand hebt.

We denken doorgaans dat we geluk bereiken door alles te controleren en hard te werken, het tegendeel blijkt waar. Het vraagt stoppen met streven, los-laten en niet-doen. Dan ben je thuis in je Zelf.

De ervaring is directer en krachtiger dan de mindfulness beoefening. De oefeningen zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. Zij kunnen thuis worden herhaald en eventueel ingepast worden in een persoonlijk programma.

Een workshop als deze staat op zichzelf en betekent voor veel mensen al een heel bijzondere ervaring.


DATA WORKSHOP

  • Dinsdagavond 25 Juni 19.00 uur tot 22.00 uur

KOSTEN BEDRAGEN  €25,-

 

 

WORKSHOP MINDFULNESS OP AANVRAAG (BEDRIJVEN)

Mindfulness is geen vluchtige techniek, een workshop is dan ook meestal een kennismaking en een voorbereiding op een Mindfulness Training. Ook hiervoor kun je terecht bij het Centrum voor Mindfulness Breda. Wel is de workshop een intensieve kennismaking. Na afloop weet je als deelnemer precies wat mindfulness inhoudt en wat de mogelijke inzetbaarheid en effectiviteit voor je eigen leven is. Bovendien neem je enkele technieken en tools mee die in je eigen leven meteen inzetbaar zijn. We gaan dan ook direct aan de slag.

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld