Proefles kennismaken met mindfulness

Mindfulness... zou het wat voor mij zijn?

Je hebt gehoord en gelezen over Mindfulness en je zou wel eens willen weten wat het nu eigenlijk inhoudt. Praktijk voor Mindfulness en zingeving organiseert regelmatig proeflessen "Kennismaken met Mindfulness", zodat je kennis kunt maken met mij en ik eventuele vragen kan beantwoorden.

Je krijgt informatie over de Mindfulness Training, ervaart wat Mindfulness is en leert de eerste basisoefeningen.

Je krijgt alvast praktische tips om in jouw leven toe te passen. Graag van tevoren aanmelden!

Op zondagochtend 30 Juni van 10:30 uur tot 12:00 uur is er een nieuwe proefles. Indien je deel gaat nemen aan een training is de proefles gratis en anders bedragen de kosten 10,- euro.

 

Workshop

WORKSHOP:  "RUIMTE VOOR ZIJN"

Met behulp van betrekkelijk eenvoudige hulpmiddelen en technieken zal gedurende deze Iworkshop blijken dat het mogelijk is in contact te komen met een bijzondere dimensie. Hierin openbaart zich dikwijls een wijsheid die verder gaat dan ons gewone denken. Je kunt hierin Fundamenteel vertrouwen en gemak ervaren. Het brengt werkelijk rust en plezier. 
Meditatie, visualisatie en lichaamswerk zijn de hulpmiddelen die we in deze workshop zullen gebruiken om dit te ervaren. De oefeningen zijn eenvoudig en hebben in de praktijk hun effectiviteit bewezen. Zij kunnen thuis worden herhaald en eventueel ingepast worden in een persoonlijk programma.

Een workshop als deze staat op zichzelf en betekent voor veel mensen al een onvergetelijke ervaring.


DATA WORKSHOP

  • Dinsdagavond 25 Juni 19.00 uur tot 22.00 uur

KOSTEN BEDRAGEN  €25,-

 

WORKSHOP MINDFULNESS OP AANVRAAG (BEDRIJVEN)

Mindfulness is geen vluchtige techniek, een workshop is dan ook meestal een kennismaking en een voorbereiding op een Mindfulness Training. Ook hiervoor kun je terecht bij de Praktijk voor Mindfulness en Zingeving. Wel is de workshop een intensieve kennismaking. Na afloop weet je als deelnemer precies wat mindfulness inhoudt en wat de mogelijke inzetbaarheid en effectiviteit voor je eigen leven is. Bovendien neem je enkele technieken en tools mee die in je eigen leven meteen inzetbaar zijn. We gaan dan ook direct aan de slag.

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.