Mindfulness training

De 8 weken training is oorspronkelijk ontwikkeld voor mensen met stress-, stress gerelateerde klachten en (chronische) pijnklachten. Tegenwoordig heeft het echter een brede toepassing.

Lees verder

Mindfulness op het werk

Door stress gaan mensen onder hun werkelijk niveau functioneren. Teveel energie gaat verloren in gehaast bezig zijn, piekeren, overmatig plannen, onjuist reageren in bepaalde stressvolle situaties. Soms gaan mensen er psychisch helemaal onderdoor met burnout en absenteïsme tot gevolg.

Lees verder

Verdiepings-/ meditatiegroepen

Doel van de verdiepingsmomenten is het ondersteunen van het oefenen van leven in aandacht. Ook als je al een tijdje niet geoefend hebt kun je met behulp van een verdiepingsochtend-/ avond inspiratie krijgen om de draad weer op te pakken.

Lees verder

Mindful luisteren naar muziek

“Wat een verschrikkelijke muziek! Ik kan het niet aanhoren!”.  We horen dit  onszelf of een ander zeggen. Muziek kan je ook raken en/of in vervoering brengen. Wat maakt nou dat het één je laat meevoeren in de melodielijn en het ander je niet aanstaat.

Lees verder

Mindfulness stiltedag

Een moment dat je de mogelijkheid biedt om even de mallemolen van het leven ‘on hold’ te zetten. Om op adem te komen en zo ruimte te creëren voor wat werkelijk is.  

Lees verder

Mindfulness weekend

Een mindfulness – of stilteweekend is geschikt voor iedereen die uit de drukte van het doen wil stappen. Door regelmatig bewust je eigen stilte op te zoeken en erop af te stemmen, ontstaat er automatisch rust, ruimte en ontspanning. Je kunt weer ademhalen en ervaart weer ruimte, rust en ontspanning. 

Lees verder

Vervolg Training

Meer nog dan optimisme en geluk oefent compassie een verregaande invloed uit op onze psychische en fysieke gezondheid. 

Deze compasssietraining is een door Céline ontwikkelde training op basis van Zijnsorientatie, Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) en Mindful Self-Compassion (MSC).

Lees verder

Mindfulness individueel/Duo

De informatie hieronder gaat over de individuele of Duo mindfulnesstraining. U kunt bij mij ook terecht voor individuele begeleiding op basis van andere methoden.

Lees verder