Online Aanbod

Dagelijkse mindfulness beoefening is onderdeel van een gezonde leefstijl. Regelmatige mindfulness beoefening verlaagt stress-, angst-,  en sombere klachten en verhoogt je weerstand. 

Tijdens de gratis online mindfulnessbijeenkomsten, oefen je samen in een groep, via videobellen. Je logt heel simpel in via een link waarmee je in de oefenruimte komt (je hoeft geen programma's te downloaden, hebt geen account nodig), gewoon vanuit je eigen gekozen plek binnenshuis.  Het enige wat je nodig hebt is een computer, laptop, tablet of smartphone en een internetverbinding. 

 (deelnemers hebben ervaring met mindfulness beoefening)

Iedere morgen van 7.00 uur tot 07.30 uur (werkdagen) en in de middag, op maandag-, woensdag-en vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 17.30 uur een online life sessie.

"Normaal gesproken oefen ik aan het begin van de dag alleen. Om nu deel uit te maken van een groep ervaar ik als inspirerend, stimulerend en ik start met een fijn gevoel mijn dag".

 

VIDEOCHAT

Tijdens bijeenkomsten in een groep komt iedereen de ruimte in en de verschillende videobeeldjes worden gerangschikt op het scherm afhankelijk van het aantal deelnemers.

 "Je ziet de andere deelnemers op kleine video schermpjes. Het is leuk om elkaar te kunnen zien."

Iedereen heeft eigen redenen om deel te nemen  Belangstelling voor verdieping kan al een reden zijn.  

In deze onzekere tijden waar er op alle vlakken veel op je afkomt kan het heel fijn zijn om de dag te starten en te eindigen met gezamenlijke mindfulness beoefening. Gaandeweg zul je gaan merken dat dit een positieve invloed heeft op je welzijn en hoe je je dag en avond beleeft en een goede nachtrust hebt.

 

Voor wie?

Er zijn geen beperkingen iedereen kan meedoen! Jij hoeft niets, je hoeft het alleen maar te ervaren. We werken met een onlineprogramma  Wanneer je je aanmeldt kun je inloggen met een link die je in je mailbox krijgt. Je bepaald zelf hoe vaak je mee doet. 

 

Door wie?

Céline Aalders 

Dirk van den Bosch (Trainer uit België)

Lorenz Aalders

   

Kosten?

Er zijn geen kosten, het is gratis

 

Wanneer? 

We starten op maandagmorgen 23 Maart dagelijks op doordeweekse dagen van 7.00 uur tot 7.30

In de middag op maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag van 17.00 uur tot 17.30 uur. 

 

Aanmelden

Je meld je  kosteloos en vrijblijvend aan via het contactformulier

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld