Stiltewandelingen

Voor vroege vogels

Eén maal in de vier weken gaan we vroeg op pad (08.15 uur) om te ontstressen en onthaasten en wandelen we een uur tot anderhalf uur in de prachtige groene omgeving van Breda. Even helemaal niets hoeven en niet specifiek onderweg ergens naartoe. Puur genieten!

Met een fijne groep mensen zullen we regelmatig, eens in de vier weken een Stiltewandeling maken met aandacht voor de binnen- en buitenwereld.

Dat doe je door even uit je dagelijkse leven te stappen en uit te zoomen van waar je normaal midden in zit. Je hebt aandacht voor waar je bent, hoe je bewust dingen kunt doen zonder dat je afgeleid wordt door van alles en nog wat.

Door in stilte aanwezig te zijn in de natuur en met elkaar maak je makkelijk contact met jou open bewustzijn (ZIJN) en zul je snel ervaren dat je niet veel meer nodig hebt dan dit om te ervaren dat je dicht bij jezelf bent en dit genoeg is. Heel veel meer om een gelukkig mens te zijn heb je eigenlijk niet nodig. Alleen maar ZIJN in plaats van DOEN. 

Even weg van de drukte, de stress en de zorgen die door het dagelijkse leven soms ongemerkt ons leven binnensluipen.

Na de stiltewandeling voel je je weer opgeladen en weer in verbinding met jezelf. Je hebt hernieuwde energie waarmee je goed voor jezelf kunt zorgen, je voelt dat je het rustiger aan mag doen. Je bent weer meer aandachtig, dezelfde rust die je ervaart tijdens de wandeling neem je mee naar huis.

In een groep versterken we elkaar in het oefenen van het aandachtig zijn. Je zult merken dat je dan minder gemakkelijk afgeleid bent dan wanneer je alleen bent. Het is stimulerend en inspirerend om dit samen te doen.  Je kunt helemaal loslaten en ontspannen.

Voor aanvang van de wandeling maken we via de mail bekend waar we starten. 

Als je je opgeeft wordt je via de mail op de hoogte gehouden van data, plekken etc, alles geheel vrijblijvend!

Nieuwe data:

  • zaterdag 11 september (ivm vakantie een week later gepland)
  • zaterdag 2 oktober
  • zaterdag 6 november
  • zaterdag 4 december

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld