Supervisie

 

Supervisie en individuele begeleiding

Als je werkt met mindfulness is het belangrijk om regelmatig te kunnen reflecteren op je werk. Het vraagt als begeleider van je om vaardig om te blijven gaan met de dynamiek in je groep, met de thema's die spelen bij de deelnemers en bij jezelf, en te kunnen reflecteren op je eigen rol in dit alles.  En hoe blijf je zelf gevoed als je voornamelijk in je eentje werkt?

Supervisie kan je ondersteunen om helder te blijven in je begeleiding en je daarin te blijven ontwikkelen. Wanneer het gesmeerd loopt, en ook wanneer je lastige situaties tegenkomt. Thema's kunnen bijvoorbeeld zijn: groepsdynamica, je rol als trainer, het eigen proces, kernovertuigingen, of hoe je je tot bepaalde deelnemers of een thema verhoudt.

Binnen een opleiding maakt supervisie deel uit van het traject. In een Vervolgopleiding volg je tenminste drie uur supervisie tijdens een zelf gegeven 8-weekse training. Buiten een opleidingstraject kun je supervisiebijeenkomsten volgen voor je eigen verdieping of als bijscholing.

Supervisie is vooral een plek voor gezamenlijk onderzoek en voor groei. De sessies zijn op basis van vertrouwelijkheid. Dat wil zeggen dat waar er tijdens de bijeenkomsten over wordt gesproken, vertrouwelijk is en niet verder wordt gedeeld.

Supervisie is mogelijk op individuele basis of in kleine groepen van max. 4 personen, voor één of meer sessies.

Supervisor: Céline Aalders 

Interesse of meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

* verplicht veld