Lorenz Aalders

MINDFULNESSTRAINER

In 1999 ben ik afgestudeerd aan de Hoge School Rotterdam.

Sinds 2004 volg ik trainingen, workshops en retraites in aandachttraining. 

Van oorsprong ben ik jeugdhulpverlener, waarbij ik met kinderen, jongeren en ouders een traject bewandel. Vanuit mijn ervaring met Mindfulness heb ik mij omgeschoold tot trainer. Ik bied Mindfulnesstraining aan binnen organisaties en aan particulieren. Scholing en training leveren mij telkens nieuwe ervaringen op. Zo ontwikkelt mijn mindfulness beoefening maar ook mijn trainerschap en ouderschap zich steeds verder.

Mindfulness betekent voor mij oefenen in helemaal aanwezig zijn op de plek waar ik ben;  alles wat ik mee maak tegemoet treden en toestaan te ervaren. Het helpt mij bij het aangaan van uitdagingen en onzekerheden in het leven. Mindfulness leert je ook om minder streng voor jezelf te zijn en dat je gewoon mag zijn zoals je bent. Het leert je dat het lichaam en de geest met elkaar verbonden zijn en hoe belangrijk het is om die relatie te onderhouden. Ik ben vriendelijker voor mijzelf geworden en merk ik dat ik makkelijker omga met tegenslagen in mijn leven. Ik sta aan het roer, en niemand anders.

Persoonlijk helpt de beoefening van mindfulness mij te kiezen voor wat ik werkelijk belangrijk vindt. Het verrijkt en verdiept mijn leven op manieren die ik niet had kunnen voorzien. Mijn wens is dat zoveel mogelijk mensen deze verrijking en verdieping ervaren in hun leven. Ik zie het als een geschenk dit aan anderen door te mogen geven.

Tip: Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij mij als trainer, daarvoor kun je indien je dat wilt bij mij een proefles volgen.